Get Adobe Flash player

Ruta de navegació

Buscar

PROMOCIONS

Sol.licitar informació

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Tel. 938739498 - Tel. 938768222

El permís més desitjat, també anomenat el “carnet de conduir”. Pots portar qualsevol cotxe fins un màxim de nou places, però també un camió, una furgoneta, un vehicle mixte,... Tots fins un pes màxim de 3500kg. A aquest vehicle li podràs enganxar un remolc de 750kg sense haver de superar cap més prova i també un remolc més gran d’aquest pes sempre que el conjunt no superi els 3500kg.

La maquinària agrícola també la podràs portar tota sense limitació.

• Conjunts de vehicles acoblats formats per un vehicle tractor dels que autoritza a conduir el permís de la classe B i un remolc la massa màxima autoritzada del qual excedeixi els 750 kg, sempre que la massa màxima autoritzada del conjunt no superi els 4.250 kg, sens perjudici de les disposicions que les normes d’aprovació de tipus estableixin per a aquests vehicles. A més, en cas que la massa resultant estigués per sobre dels 3.500 kg i no superés els 4.250 kg, s’ha d’obtenir l’autorització B - 96.

• Ciclomotors.

• Tricicles i quadricicles de motor. En el cas de conduir tricicles de motor amb una potència superior a 15 kW, s’han de tenir 21 anys.

• Amb una antiguitat superior a 3 anys de permís i que estigui en vigor, es podran portar els vehicles autoritzats al permís de la classe A1 pel territori nacional.

 

AUTOESCOLA TRAC 48