Get Adobe Flash player

Ruta de navegació

Buscar

PROMOCIONS

Sol.licitar informació

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Tel. 938739498 - Tel. 938768222

L’Autoescola TRAC és un centre de formació de conductors avalat amb molts anys d’experiència dins del sector de la conducció.

La qualitat de la formació i la satisfacció dels nostres alumnes són els nostres objectius prioritaris, els programes i accions que desenvolupem s’adapten, al màxim possible, a les necessitats dels nostres alumnes.

Disposem d’un grup de professionals preparat i qualificat amb un ampli bagatge professional disposat a ajudar-te en el teu procés formatiu.

Preparem a l’alumne per a l’obtenció de qualsevol permís de conducció i per a l’obtenció dels Certificats d’Aptitud Professional (CAP) i de Mercaderies Perilloses (ADR).

Des de TRAC som conscients de la importància de la formació permanent del conductor/a, noves normatives, reglaments i especialitzacions fan imprescindible el reciclatge permanent del conductor/a professional.

Oferim cursos de Conducció Eficient, Conducció Segura, Mecànica Bàsica per a Conductors, Tacògraf Digital, Carretons i Plataformes Elevadores, Prevenció de Riscos Laborals aplicats a la Conducció del Transport de Viatgers, Conducció In Itinere, Conducció In Labore, etc. I també elaborem programes a mida a les empreses per oferir formació als seus treballadors/es. La formació pot realitzar-se dins la mateixa empresa.